Over ons

Wij servicen bedrijven, zelfstandigen en artiesten om meer te halen uit online.

Met een schat aan ervaring en een team van 12 toppers met diverse krachten, vinden wij de oplossing die u zoekt!

Over ons

Wij servicen bedrijven, zelfstandigen en artiesten om meer te halen uit online.

Met een schat aan ervaring met een team van 12 toppers met diverse krachten vinden wij de oplossing die u zoekt! Neem direct contact op met de juiste personen die u meer kunnen vertellen over:

Cherry Digital Media is sinds 2014 de sparringspartner op digitaal gebied. Het team van Cherry Digital Media hebben ruim 10 jaar digitale marketing ervaring en delen graag hun online marketing kennis. Ons doel is om u te ontzorgen en het maximale te halen uit online. Met een gedegen advies, gebruiken we de juiste digitale middelen om ons gezamenlijke doel te bereiken. Met onze kennis, visie en strategie hebben wij al ruim 1000 bedrijven geholpen met de bouw van een nieuwe website en online marketing campagnes.

Met onze kennis, visie en strategie hebben wij al ruim 1000 bedrijven geholpen met de bouw van een nieuwe website en online marketing campagnes.

Hoe we werken

Kennis maken
Voordat we beginnen luisteren we, stellen we u gerichte vragen en zorgen wij ervoor dat wij u begrijpen. We focussen ons op uw doelstellingen, drijfveren en voorwaarden.
Plannen
In deze stap worden de rollen bepaald, van designers tot developers om oplossingen te vinden die vanuit alle standpunten kloppen: strategisch, operationeel, creatief en technisch. Wanneer dit duidelijk in kaart is gebracht presenteren wij u een heldere offerte.
Design
Onze designers streven er naar om een digitale beleving te creëren die uw klanten zullen te inspireren. Op basis van uw feedback en input bij het in kaart brengen van uw doelgroep zal dit design aansluiten.
Ontwikkelen
Op basis van het design wordt er geprogrammeerd. Dit doen wij in een framework die continu up-to-date wordt gehouden, razendsnel is, veilig is en altijd voorzien is van de laatste trends. Op deze manier wordt de strategie digitaal uitgerold en weten wij zeker dat dit in de juiste techniek steekt.
Testen
We willen zeker weten dat alles goed werkt, door u nog feedback gegeven kan worden en de puntjes op de "i" worden gezet. Na onze test zal daarom voor lancering uw akkoord gevraagd worden.
Lancering!
Dan gaat uw online project live! Hierbij blijven wij nauw verbonden en monitoren wij of dit gaat volgens verwachtingen en de doelstellingen bereikt worden.

Vragen of interesse?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Contact opnemen